четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Как направих Блога!

Здравеите на всички shopping маниаци и на тези които просто търсят най- изгодната сделка.
Имено за това реших да направя този блог в които да обобщя информацията събирана през годините, лутайки се от сайт на сайт и от блог на блог.(пак и  взех да забравям вече).
Знам колко е неприятно когато искаш нещо и го искаш възможно най бързо , а когато решиш да се подсигуриш с информация за дадения сайт или продукт  да попадаш на сайтове, блогове или форуми с напълно безполезна информация, авторите на които ги правят с единствена цел да припечелят някои цент от продукта или от самия  сайта дилър.
С напредването и израстването ни в  итернет културата такиви сайтчета и блогове се пръкват един след друг като гъби след дъжд, кои полезни кои безполезни но важното е да има чълъм да сме в калабалъка! Ето защо реших да драсна няколко реда, без да се увличам много-много , защото не смятам за чак толкова  важно как се е зародила online търговията, а как ние да се възползвам от нея и от облагите които ни се предлагат.(но ако някои силно се интересува щте постна и една такава темичка по нататък!).
Тук смятам да ви споделя  какво всъщност целя с този блог!
Целта ми да направя полезен и съдържателен блог сварзан с online пазаруването,търговията и бизнес в всичките му форми, с ваша помощ разбирасе ,защото това което ще публикувам като информация и каталозите които ще състая са само част от необятното интернет пространство.
Тук ще побликувам връски към сайтове, online магазини, посредници, тържища и търсачки които лично сам изпробвал и мога да дам гаранция че няма да бъдете измамен или прецакани по какъвто и да е начин .Това включва и все по нарастващия интерес кам- от каде и по какъв начин да пазаруваме от Китайски сайтове. Митнически декларации и тарифи,копони за отстъпки, по - сигурни начини за поръчка и такива неща, както и USA ,UK и cash back и т.н.

Надявам се информацията тук да бъде полезна за всички,и да е "утолила жаждата ви".
И още повече се надявам да ме подкрепите и да споделите вашия опит тук под формата на коментари или просто ми драснете емайл с тема която мислите че ще е полезна за всички ни.

1 коментара: